Eurovision Song Contest : Albania 2021 Anxhela Peristeri Karma

Karma | Albania 2021

Albania
Anxhela Peristeri, Albania, 2021
Artist : Anxhela Peristeri
Title : Karma

Place : 10
Points : 112


Language : Albanian
Text :
 • Olti Curri

  Music :
 • Kledi Bahiti

  Startposition : 11

 • Zoti nuk ma fal

  Jeta si në përrallë më kish' llastuar
  Lart në qiell, si një yll, jetoja unë
  Qeshja si e marrë kur ti rënkoje
  E pashpirt, vetëm veten doja shumë

  Zoti nuk ma fal
  Bota mbi mua ra
  Më ike ti, më ikën miqtë
  As dritë nuk ka
  Zoti nuk ma fal
  Thirra po zë nuk kam
  Lotët mbledh në dorë
  Të ndryshkur janë

  Sa të kërkoja nëpër zemra bosh
  Dhe e kuptoja asgjë nuk më josh
  E vetme jam
  Po, e vetme jam
  Kur unë rënkoja, qeshje si i marrë
  E meritoja unë të hiqem zvarrë
  Fajtore jam
  Po, fajtore jam

  Zoti nuk ma fal
  Bota mbi mua ra
  Më ike ti, më ikën miqtë
  As dritë nuk ka
  Zoti nuk ma fal
  Thirra po zë nuk kam
  Lotët mbledh në dorë
  Të ndryshkur janë

  Oh-oh-oh-oh-ooh
  Oh-oh-oh-oh-ooh
  Oh-oh-oh-oh-ooh
  Oh-oh-oh-oh-ooh
  Oh-oh-oh-oh-ooh
  Oh-oh-oh-oh-ooh
  Oh-oh-oh-oh-ooh
  Oh-oh-oh-oh-ooh

  (Zoti nuk ma fal)
  Bota mbi mua ra
  (Më ike ti) Më ikën miqtë
  As dritë nuk ka
  Zoti nuk ma fal
  Thirra po zë nuk kam
  Lotët mbledh në dorë
  Të ndryshkur janë

  
  Albania
  Televoting Jury
  Switzerland 8 5
  Bulgaria 4 4
  France 3
  Finland 3 4
  San Marino 2 7
  Georgia 2
  Austria 2 3
  Moldova 2 5
  Greece 10 6
  Serbia 1
  Portugal 1 8
  Spain 2
  Poland 6
  Latvia 5
  Iceland 5
  Estonia 2
  Denmark 10
  Czech Republic 1
  United Kingdom 1

   

  =2004= =2005= =2008= =2009= =2010= =2012= =2015= =2018= =2019= =2021=
  Total Entries : 10
  

  =2004= =2006= =2007= =2008= =2009= =2010= =2011= =2012= =2013= =2014= =2015= =2016= =2017= =2018= =2019= =2020= =2021= =2022= =2023=
  Total Entries : 19