Eurovision Song Contest : Albania 2010 Juliana Pasha It's All About You

It's All About You | Albania 2010

Albania
Juliana Pasha, Albania, 2010
Artist : Juliana Pasha
Title : It's All About You

Place : 6
Points : 45


Language : English
Text :
 • Pirro Çako

  Music :
 • Ardit Gjebrea

  Startposition : 12

 • 
  Albania
  Televoting
  Belgium 8
  Bosnia-Herzegovina 7
  Malta 6
  Germany 5
  Poland 4
  Spain 4
  Finland 4
  France 2
  Serbia 2
  FYR Macedonia 12
  Greece 12
  Iceland 10

   

  =2004= =2005= =2008= =2009= =2010= =2012= =2015= =2018= =2019= =2021=
  Total Entries : 10
  

  =2004= =2006= =2007= =2008= =2009= =2010= =2011= =2012= =2013= =2014= =2015= =2016= =2017= =2018= =2019= =2020= =2021= =2022= =2023=
  Total Entries : 19
  

  =Albania= =Armenia= =Azerbaijan= =Belarus= =Belgium= =Bosnia & Herzegovina= =Bulgaria= =Croatia= =Cyprus= =Denmark= =Estonia= =Finland= =France= =FYR Macedonia= =Georgia= =Germany= =Greece= =Iceland= =Ireland= =Israel= =Latvia= =Lithuania= =Malta= =Moldova= =Netherlands= =Norway= =Poland= =Portugal= =Romania= =Russia= =Serbia= =Slovakia= =Slovenia= =Spain= =Sweden= =Switzerland= =Turkey= =Ukraine= =United Kingdom=
  


  Albania

  # Artist Title Points Place


  Final | 27 december
  1 Anjeza Shahini Në Pasqyrë 118 2
  2 Teuta Kurti Mall I Pashuar 19 19
  3 Claudio La Regina Ave Maria 17 20
  4 Kamela Islami Gjëra Të Thjeshta 115 3
  5 Bojken Lako & Banda Adriatica Love Love Love 98 6
  6 Pirro Çako Një Tjetër Jetë 106 4
  7 Dorina Garuci Sekreti I Dashurisë 78 8
  8 Juliana Pasha Nuk Mundem Pa Ty 133 1
  9 Denisa Macaj Aria 92 7
  10 Erga Halilaj Party 66 12
  11 Era Rusi Fjalë Dhe Gjunjë 41 18
  12 Flaka Krelani Le Të Bëhet Çfarë Të Dojë 99 5
  13 Mariza Ikonomi Vazhdoj Këndoj (la La La) 76 9
  14 Erti Hizmo & Lindita Halimi Nuk Të Dorëzohem 66 13
  15 Guximtar Rushani Gëzuar 43 17
  16 Stefi & Endri Prifti U Dogja Mrekullisht 45 16
  17 Rovena Dilo Përtej Kohës 69 10
  18 Kejsi Tola Ndonjëherë 58 15
  19 Goldi Halili Tirana Brodway 64 14
  20 Iris Hoxha Zërin Tim Ta Ndjesh 67 11


  Youth | 25 december
  1 Stefan Marena Retë S'na Ndajnë
  2 Brikena Asa Sa Dua Unë
  3 Onanta Spahiu Dashurisë I Erdhi Vjeshta
  4 Jona Koleci Stinë Dashurië
  5 Nazmie Selimi Mendohu Dhe Njëherë
  6 Goldi Halili Tirana Brodway Finalist
  7 Iris Hoxha Zërin Tim Ta Ndjesh Finalist
  8 Supernova Gabimi
  9 Ardita Tusha Je Larg
  10 Selina Prelaj Të Dy E Dimë
  11 Vitmar Basha Një Tjetër Jetë
  12 Lutus Botë Pa Sy
  13 Kelly Ajo
  14 Dorina Toçi Një Fjalë Të Ngrohtë
  15 Borana Kalemi Ti
  16 Amanda Ujkaj & Violeta Lulgjuraj Vitet Më Të Bukura
  17 Yje të panjohur Si Dy Të Huaj
  18 Çlirim Leka Nëna Ime

    2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Total : 20

    Albania Armenia Azerbaijan Belarus Bulgaria Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland FYR Macedonia Georgia Germany Greece Iceland Ireland Israel Latvia Lithuania Malta Moldova Netherlands Norway Poland Portugal Romania Russia Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden Ukraine United Kingdom
  Total : 34