Eurovision Song Contest : Albania 2006 Luiz Ejlli Zjarr E Ftohtë

Zjarr E Ftohtë | Albania 2006

Albania
Luiz Ejlli, Albania, 2006
Artist : Luiz Ejlli
Title : Zjarr E Ftohtë

Place : 14
Points : 58


Language : Albanian
Text :
 • Dr. Flori

  Music :
 • Klodian Qafoku

  Startposition : 6

 • Smundem Te Haroj
  Mos Me Rendo Me Dite
  Gjithca Eshte E Kote
  Existoj

  Lodhem Te Haroj
  Me Kohen Vras Kujtimet
  Dhe Me Zjarrin Te Ngroh
  Duhet Te Ikesh
  Primtem Shume Me Verbon
  Jemi Ne Zjarr Edhe Ben Ftohte
  Edhe Mendime
  Jemi Veten E Frenoj
  I Them Une Zemres Sime Qe Te Do

  Cdo Gje Eshte E Kot
  Ruges Kur Nisem Zemra Shkon
  Tek Ty Ndalon
  Tani Mendimet Endrrat Vec Tek Ty Jetojn
  Dua Te Puth Por Smundem Dot
  I Fal Te Gjtha
  Jeten Pa Ty Se Kuptoj
  I Trembem Zemres Sime Qe Te Do

  E Ti Je Zjarr Ftoht
  Smundem Dot
  Zemren Time Dhe Ty Humba
  Duhet Jo Dua Po
  Te Lagrohem Se Te Dua

  Zjarr E Ftoht
  Lodhem Kot
  Merme Jam Ne Buzet E Tua
  Humbem Tek Ty
  Smundet Dot Shpirti Tet Ndjek

  Cdo Gje Eshte E Kot
  Ruges Kur Nisem Zemra Shkon
  Tek Ty Ndalon
  Tani Mendimet Endrrat Vec Tek Ty Jetojn
  Dua Te Puth Por Smundem Dot
  I Fal Te Gjtha
  Jeten Pa Ty Se Kuptoj
  I Trembem Zemres Sime Qe Te Do

  E Ti Je Zjarr Ftoht
  Smundem Dot
  Zemren Time Dhe Ty Humba
  Duhet Jo Dua Po
  Te Lagrohem Se Te Dua

  Zjarr E Ftoht
  Lodhem Kot
  Merme Jam Ne Buzet E Tua
  Humbem Tek Ty
  Smundet Dot Shpirti Tet Ndjek

  E Ti Je Zjarr Ftoht
  Smundem Dot
  Zemren Time Dhe Ty Humba
  Duhet Jo Dua Po
  Te Lagrohem Se Te Dua

  Zjarr E Ftoht
  Lodhem Kot
  Merme Jam Ne Buzet E Tua
  Humbem Tek Ty
  Smundet Dot Shpirti Tet Ndjek

  
  Albania
  Televoting
  Greece 7
  Croatia 7
  Bosnia-Herzegovina 5
  Turkey 3
  Norway 3
  Germany 3
  United Kingdom 2
  Russia 2
  Sweden 2
  FYR Macedonia 12
  Switzerland 10
  Armenia 1
  Slovenia 1

  
  Albania
  # Artist Title Version Language Duration
  1 Luiz Ejlli Zjarr E Ftohtë Albanian 3:00 details
  2 Luiz Ejlli Zjarr E Ftohtë Original Version Albanian 3:37 details
  3 DJ Benito feat. Luiz Ejlli Zjarr E Ftohtë Albanian 2:06 details
  4 Luiz Ejlli Zjarr E Ftohtë Instrumental 3:12 details

  

  =2004= =2005= =2008= =2009= =2010= =2012= =2015= =2018= =2019= =2021=
  Total Entries : 10
  

  =2004= =2006= =2007= =2008= =2009= =2010= =2011= =2012= =2013= =2014= =2015= =2016= =2017= =2018= =2019= =2020= =2021= =2022= =2023=
  Total Entries : 19