Eurovision Song Contest : Albania 2005 Ledina Çelo Tomorrow I Go

Tomorrow I Go | Albania 2005

Albania
Ledina Çelo, Tomorrow I Go | Albania, 2005
Artist : Ledina Çelo
Title : Tomorrow I Go

Place : 16
Points : 53


Language : English
Lyrics :
 • Pandi Laco

  Music :
 • Adrian Hila

  Startposition : 8

 • Please don’t be sad
  It’s like you’ve always dreamed
  I wear the white veil
  Oh, mother bless me pleaaaaase don’t you cry

  Tomorrow I go
  The last night falling
  Oh, do you recall
  How I would imagine
  a white wedding dress
  and now finally my time
  time is here

  I know that I will miss
  Your sweet words singing
  Maybe I’ll cry
  Still I hope you will sing
  Sing for me

  Di di da di di da
  Lift the drum beat, raise your voice
  Di di da di di da

  May the whole world shake as one
  Let the song begin
  Celebrate the dance within
  Tomorrow I go

  I will walk out this door
  With the first star of night
  It’s time to say goodbye
  Give me now
  Your golden tear
  Your sweet words singing
  Maybe I’ll cry
  Still I hope you will sing - Sing for me

  
  Albania
  Televoting
  Serbia & Montenegro 8
  Bosnia-Herzegovina 5
  Austria 3
  Croatia 2
  Turkey 2
  FYR Macedonia 12
  Switzerland 10
  Greece 10
  France 1

  
  Albania
  # Artist Title Version Language Duration
  1 Ledina Çelo Tomorrow I Go English 3:01 details
  2 Ledina Çelo Nesër Shkoj Longer National Final Version Albanian 3:44 details
  3 Ledina Çelo Nesër Shkoj Single version Albanian 2:59 details

  

  =2004= =2005= =2008= =2009= =2010= =2012= =2015= =2018= =2019= =2021= =2023=
  Total Entries : 11
  

  =2004= =2006= =2007= =2008= =2009= =2010= =2011= =2012= =2013= =2014= =2015= =2016= =2017= =2018= =2019= =2020= =2021= =2022= =2023=
  Total Entries : 19
  

  =Albania= =Andorra= =Austria= =Belarus= =Belgium= =Bosnia-Herzegovina= =Bulgaria= =Croatia= =Cyprus= =Denmark= =Estonia= =Finland= =France= =FYR Macedonia= =Germany= =Greece= =Hungary= =Iceland= =Ireland= =Israel= =Latvia= =Lebanon= =Lithuania= =Malta= =Moldova= =Monaco= =Netherlands= =Norway= =Poland= =Portugal= =Romania= =Russia= =Serbia-Montenegro= =Slovenia= =Spain= =Sweden= =Switzerland= =Turkey= =Ukraine= =United Kingdom=
  


  Albania

  # Artist Title Points Place


  Final
  1 Kujtim Prodani Ndryshe E Shikoj
  2 Redoma Makashi Ndjenjë
  3 Rovela Stefa Kthehem Prap
  4 Sajmir & Enkela Braho Para Se Te Vish Në Këte Bote
  5 Joe Artid Fejzi Me Ty
  6 Tergita Gusta Me Ty, Pa Ty
  7 Marsida Saraçi Më Duaj Gjatë
  8 Luis Ejlli Hëna Dhe Yjet Dashurojnë 2
  9 Jualian Lekoçaj Do Të Fal
  10 Mariza Ikonomi Kur Dashuron
  11 Samanta Karavella Buzëqeshje
  12 Ledina Çelo Nëser Shkoj 1
  13 Jonida Maliqi Frikem Se Më Pëlqen 3
  14 Klaidi Musabelliu Puthjen Nuk Ta Kam Harruar
  15 Monika Trungu Ti Më Bën Të Pasur
  16 Rosela Gjylbegu & Arbër Arapi Pëshpëritje Zemrash
  17 Vesa Luma, Teuta, Kurti, Rona Nushliu Flakareshë
  18 Ingrid Jushi Vetëm Një Natë


  Semi-Final 1
  1 Marsida Saraçi Më Duaj Gjatë Finalist
  2 Jualian Lekoçaj Do Të Fal Finalist
  3 Stela Risto Vështirë Të Flas
  4 Aleksia Jani Zotit
  5 Soni Eja Në Ballkan
  6 Aurel Thëllimi Erë E Marrë
  7 Rovela Stefa Kthehem Prap Finalist
  8 Floriana Muça Përtej Dashurisë
  9 Vesa Luma, Teuta, Kurti, Rona Nushliu Flakareshë Finalist
  10 Joe Artid Fejzo Me Ty Finalist
  11 Besiana Mehmeti Grafike
  12 Mariza Ikonomi Kur Dashuron Finalist
  13 Klaidi Musabelliu Puthjen Nuk Ta Kam Harruar Finalist
  14 Jonida Maliqi Frikem Se Më Pëlqen Finalist
  15 Agim Poshka Të Kam S’të Kam
  16 Rosela Gjylbegu & Arbër Arapi Pëshpëritje Zemrash Finalist


  Semi-Final 2
  1 Barbana Dini Jeta Këtu S’mbaron
  2 Kujtim Prodani Ndryshe E Shikoj Finalist
  3 Olsa Spata Pritje
  4 Shpat Kasapi Jam Dhe Kam
  5 Monika Trungu Ti Më Bën Të Pasur Finalist
  6 Samanta Karavella Buzëqeshje Finalist
  7 Çlirim Denaj Ti Ike
  8 Tergita Gusta Me Ty, Pa Ty Finalist
  9 Luis Ejlli Hëna Dhe Yjet Dashurojnë Finalist
  10 Elsida Sinaj Harresë Kujtimesh
  11 Sajmir Çili Endërr E Gjallë
  12 Redon Makashi Ndjenjë Finalist
  13 Ingrid Jushi Vetëm Një Natë Finalist
  14 Kozma Dushi & Ermira Kola Të Bashkëjetoj Me Ty
  15 Ledina Çelo Nëser Shkoj Finalist
  16 Sajmir & Enkela Braho Para Se Te Vish Në Këte Bote Finalist

    2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Total : 20

    Albania Andorra Austria Belarus Belgium Bosnia-Herzegovina Bulgaria Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland France FYR Macedonia Germany Greece Hungary Ireland Israel Latvia Lithuania Malta Moldova Netherlands Norway Poland Romania Russia Serbia-Montenegro Slovenia Spain Sweden Turkey Ukraine United Kingdom
  Total : 35