Eurovision Song Contest : The National Final : Albania 2006 : ESC-History

National Final : Albania 2006

# Artist Title Points Place


Final | 18 December
1 Kujtim Prodani Thera Kokën Si Pa Dashur
2 Manjola Nallbani S'mjafton Një Jetë
3 Edona Llalloshi Vetëm Një Puthje
4 Eri Dum-ba-de
5 Marsida Saraçi Do Të Doja
6 Mateus Frroku Ti Ëngjëll Unë Promethë
7 Mariza Ikonomi & Erion Korini Edhe Fati Qan
8 Kozma Dushi Nuk Plakën Ëndrrat
9 Denisa Macaj & Entela Zhula Kur Zemra Pret Nje Dashuri
10 Sonila Mara Vjeshtë Me Ty
11 Anjeza Shahini Pse Ndal
12 Albëria Hadergjonaj Ah, Sikur Kjo Jetë...
13 Saimir Çili Hipokrizi
14 Evis Mula E Dua Këngën 3
15 Luiz Ejlli Zjarr E Ftohtë 1
16 Erti Hizmo & Flaka Krelani Për Ty
17 Miriam Cani Shko
18 Era Rusi Nuk Je Ëndërr 2
19 Agim Poshka Nostalgji
20 Erinda Dhima Për Ju


Semi-Final 1
1 Besart Halimi Loja Dashuri
2 Sfinks Heshtje
3 Rudi Qyteti Im
4 Edmond Mancaku Ish Dashuri Dhe Jo Mëkat
5 Aurel Thëllimi Dhe Kur Kujtesa
6 Julian Lekoçaj Nikki
7 Erinda Dhima Për Ju Finalist
8 Edona Llalloshi Vetëm Një Puthje Finalist
9 Tonin Marku Sytë E Dashurisë
10 Agim Poshka Nostalgji Finalist
11 Evis Mula E Dua Këngën Finalist
12 Mateus Frroku Ti Ëngjëll Unë Promethë Finalist
13 Era Rusi Nuk Je Ëndërr Finalist
14 Ermiona Lekbello Gjysëm Ëndërr Je O Grua
15 Erti Hizmo & Flaka Krelani Për Ty Finalist
16 Joe Artid Fejzo Zhurma E Heshtjes (oh Tirana)
17 Kozma Dushi Nuk Plakën Ëndrrat Finalist


Semi-Final 2
1 Eri Dum-ba-de Finalist
2 Sonila Mara Vjeshtë Me Ty Finalist
3 Armando Bimi Mall
4 Guximtar Rushani Lotë Dashurie
5 Yllka Kuqi Të Gjeta
6 Pandora Pritja
7 Denisa Macaj & Entela Zhula Kur Zemra Pret Nje Dashuri Finalist
8 Saimir Çili Hipokrizi Finalist
9 Luiz Ejlli Zjarr E Ftohte Finalist
10 Ingrid Jushi Po Dhe Jo
11 Kujtim Prodani Thera Kokën Si Pa Dashur Finalist
12 Albëria Hadergjonaj Ah, Sikur Kjo Jetë... Finalist
13 Manjola Nallbani S'mjafton Një Jetë Finalist
14 Marsida Saraçi Do Të Doja Finalist
15 Anjeza Shahini Pse Ndal Finalist
16 Miriam Cani Shko Finalist
17 Mariza Ikonomi & Erion Korini Edhe Fati Qan Finalist


National Finals for : Albania


2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
Total : 20


National Finals for : 2006


Albania Belarus Belgium Bulgaria Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland FYR Macedonia Germany Greece Iceland Ireland Israel Latvia Lithuania Malta Moldova Netherlands Norway Poland Portugal Romania Serbia-Montenegro Slovenia Sweden Ukraine United Kingdom
Total : 29