Eurovision Song Contest : Albania 2004 Anjeza Shahini The Image Of You

The Image Of You | Albania 2004

Albania
Anjeza Shahini, The Image Of You | Albania, 2004
Artist : Anjeza Shahini
Title : The Image Of You

Place : 7
Points : 106


Language : English
Lyrics :
 • Agim Doçi

  Music :
 • Edmon Zhulali

  Startposition : 9

 • How strange the feeling in your soul
  When love invades your very being
  Another me or so I'm told
  And life takes on another meaning

  Day after day, I go through the motions
  Stumbling my way, life is a blur
  Slave of my love, of my emotions
  You're in my eyes, you're in my heart

  One kiss, one heart in time
  A kiss, the moment is mine
  I close my eyes, I breathe
  I'm queen of the world, of make-believe

  You make me feel a little crazy
  You make me see your tears are true
  You make my days and nights so hazy
  You make me feel the image of you

  You make me feel a little crazy
  You make me see your tears are true
  You make my days and nights so hazy
  You make me feel the image of you

  One kiss, one heart in time
  A kiss, the moment is mine
  I close my eyes, I breathe
  I'm queen of the world, of make-believe

  You make me feel a little crazy
  You make me see your tears are true
  You make my days and nights so hazy
  You make me feel the image of you

  You make me feel a little crazy
  You make me see your tears are true
  You make my days and nights so hazy
  You make me feel the image of you

  (You make me feel) a little crazy
  (You make me see) your tears are true
  (You make me feel) image of you

  I know it's just a dream
  I feel, I love, this life
  I know it's just a dream
  I feel, I love, this life

  
  Albania
  Televoting
  Serbia & Montenegro 8
  Sweden 7
  Switzerland 7
  Turkey 6
  Croatia 6
  Germany 5
  Austria 5
  Slovenia 4
  Bosnia-Herzegovina 4
  Iceland 4
  Denmark 4
  Finland 3
  Norway 3
  Ireland 2
  FYR Macedonia 12
  Malta 10
  Greece 10
  Belgium 1
  Netherlands 1
  Romania 1
  United Kingdom 1
  France 1
  Latvia 1

  
  Albania
  # Artist Title Version Language Duration
  1 Anjeza Shahini The Image Of You English 3:02 details
  2 Anjeza Shahini Dua Të Jem Imazhi Yt Albanian 4:20 details

  

  =2004= =2005= =2008= =2009= =2010= =2012= =2015= =2018= =2019= =2021= =2023=
  Total Entries : 11
  

  =2004= =2006= =2007= =2008= =2009= =2010= =2011= =2012= =2013= =2014= =2015= =2016= =2017= =2018= =2019= =2020= =2021= =2022= =2023=
  Total Entries : 19
  

  =Albania= =Andorra= =Austria= =Belarus= =Belgium= =Bosnia-Herzegovina= =Croatia= =Cyprus= =Denmark= =Estonia= =Finland= =France= =FYR Macedonia= =Germany= =Greece= =Iceland= =Ireland= =Israel= =Latvia= =Lithuania= =Malta= =Monaco= =Netherlands= =Norway= =Poland= =Portugal= =Romania= =Russia= =Serbia-Montenegro= =Slovenia= =Spain= =Sweden= =Switzerland= =Turkey= =Ukraine= =United Kingdom=
  


  Albania

  # Artist Title Points Place


  Final
  1 Orges Toçe Eja
  2 Rudi & Ingrid Jushi Me Ty
  3 Voltan Prodani Kthehu Dhe Kujtohu
  4 Arbër Arapi Bota Ime
  5 Kozma Dushi E Nesërmja Tjetër Kujt I Takon
  6 Ermiona Lekbello Ç'punë Ke Ti Me Dashurinë
  7 Klajdi Musabelliu Një Shpresë Për Jetën Time
  8 Evis Mula E Dashuruar
  9 Rovena Dilo Njemije Zemra
  10 Andi Kongo Sikur Te Rroja Sa Kjo Botë
  11 Kujtim Prodani Ju Të Dashurat E Mia
  12 Edmond Mancaku Trill Vjeshte
  13 Anisa Dervina Sytë E Zemrës
  14 Anjeza Shahini Imazhi Yt 1
  15 Eneda Tarifa Qëndroj
  16 Rosela Gjylbegu Hirushja 3
  17 Françesk Radi Syri I Saj Po Më Verbon
  18 Mariza Ikonomi Mbi Urë 2


  Semi-Final 1
  1 Orges Toçe Eja Finalist
  2 Fazile Syla Jeto Jetën Tënde
  3 Arjan Hasanbelliu Nata
  4 Elvana Gjata Pranë Teje
  5 Rudi & Ingrid Jushi Me Ty Finalist
  6 Voltan Prodani Kthehu Dhe Kujtohu Finalist
  7 Aurel Thëllimi Dashuri Dhe Lojë
  8 Arbër Arapi Bota Ime Finalist
  9 Kozma Dushi E Nesërmja Tjetër Kujt I Takon Finalist
  10 Ermiona Lekbello Ç'punë Ke Ti Me Dashurinë Finalist
  11 Klajdi Musabelliu Një Shpresë Për Jetën Time Finalist
  12 Evis Mula E Dashuruar Finalist
  13 Saimir Çili Sa Here Vjen Pranvera
  14 Rovena Dilo Njemije Zemra Finalist


  Semi-Final 2
  1 Andi Kongo Sikur Te Rroja Sa Kjo Botë Finalist
  2 Erida Rexhepi Kthehu
  3 Kujtim Prodani Ju Të Dashurat E Mia Finalist
  4 Edmond Mancaku Trill Vjeshte Finalist
  5 Anila Jonuzi E Kam Një Sekret
  6 Gjergj Jorgaqi Dua Dhe S'dua
  7 Anisa Dervina Sytë E Zemrës Finalist
  8 Rijet Pirani Ike
  9 Anjeza Shahini Imazhi Yt Finalist
  10 Bashkim Rodoni Rritu Pa Mbarim
  11 Eneda Tarifa Qëndroj Finalist
  12 Rosela Gjylbegu Hirushja Finalist
  13 Françesk Radi Syri I Saj Po Më Verbon Finalist
  14 Saimir Braho Fjala
  15 Mariza Ikonomi Mbi Urë Finalist

    2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Total : 20

    Albania Andorra Austria Belarus Belgium Bosnia-Herzegovina Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland FYR Macedonia Germany Ireland Israel Latvia Lithuania Malta Netherlands Norway Poland Portugal Romania Serbia-Montenegro Slovenia Spain Sweden Switzerland Turkey United Kingdom
  Total : 30