Eurovision Song Contest : The National Final : Albania 2010 : ESC-History

National Final : Albania 2010

# Artist Title Points Place


Final | 27 december
1 Anjeza Shahini Në Pasqyrë 118 2
2 Teuta Kurti Mall I Pashuar 19 19
3 Claudio La Regina Ave Maria 17 20
4 Kamela Islami Gjëra Të Thjeshta 115 3
5 Bojken Lako & Banda Adriatica Love Love Love 98 6
6 Pirro Çako Një Tjetër Jetë 106 4
7 Dorina Garuci Sekreti I Dashurisë 78 8
8 Juliana Pasha Nuk Mundem Pa Ty 133 1
9 Denisa Macaj Aria 92 7
10 Erga Halilaj Party 66 12
11 Era Rusi Fjalë Dhe Gjunjë 41 18
12 Flaka Krelani Le Të Bëhet Çfarë Të Dojë 99 5
13 Mariza Ikonomi Vazhdoj Këndoj (la La La) 76 9
14 Erti Hizmo & Lindita Halimi Nuk Të Dorëzohem 66 13
15 Guximtar Rushani Gëzuar 43 17
16 Stefi & Endri Prifti U Dogja Mrekullisht 45 16
17 Rovena Dilo Përtej Kohës 69 10
18 Kejsi Tola Ndonjëherë 58 15
19 Goldi Halili Tirana Brodway 64 14
20 Iris Hoxha Zërin Tim Ta Ndjesh 67 11


Youth | 25 december
1 Stefan Marena Retë S'na Ndajnë
2 Brikena Asa Sa Dua Unë
3 Onanta Spahiu Dashurisë I Erdhi Vjeshta
4 Jona Koleci Stinë Dashurië
5 Nazmie Selimi Mendohu Dhe Njëherë
6 Goldi Halili Tirana Brodway Finalist
7 Iris Hoxha Zërin Tim Ta Ndjesh Finalist
8 Supernova Gabimi
9 Ardita Tusha Je Larg
10 Selina Prelaj Të Dy E Dimë
11 Vitmar Basha Një Tjetër Jetë
12 Lutus Botë Pa Sy
13 Kelly Ajo
14 Dorina Toçi Një Fjalë Të Ngrohtë
15 Borana Kalemi Ti
16 Amanda Ujkaj & Violeta Lulgjuraj Vitet Më Të Bukura
17 Yje të panjohur Si Dy Të Huaj
18 Çlirim Leka Nëna Ime

2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
Total : 20

Albania Armenia Azerbaijan Belarus Bulgaria Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland FYR Macedonia Georgia Germany Greece Iceland Ireland Israel Latvia Lithuania Malta Moldova Netherlands Norway Poland Portugal Romania Russia Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden Ukraine United Kingdom
Total : 34